Selectează o Pagină

Sinergin®

Compozitie

Un plic cu pulbere orala Sinergin® contine 10 g de inulina imbogatita cu oligofructoza, o molecula unica (lant molecular obtinut prin hidroliza partiala enzimatica).

Mecanism de actiune

Inulina din cicoare contribuie la functionarea normala a intestinului prin cresterea frecventei scaunelor.

Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui individ, cu potential in imbunatatirea metabolismului colonic si a calitatatii mucoasei colonice.

Recomandare

Unele studii au aratat ca fibrele solubile, in concentratii optime si formule atent selectionate au potentialul de a impiedica proliferarea bacteriilor patogene care determina aparitia dezechilibrelor si influenteaza evolutia patologiei grave gastrointestinale (sindrom de constipatie,diverticuloza colonica,sindrom metabolic, boli inflamatorii intestinale, cancer colorectal, etc). De asemenea, acestea contribuie la realizarea unei bariere impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni, avand potentialul de a stimula imunitatea atat la nivel local, cat si la nivelul intregului organism.

Mod de administrare

Sinergin® se poate administra, la recomandarea medicului dumneavoastra:

– 1-2 plicuri/zi, 3 luni consecutive, terapia se continua alternand 1 luna de tratament cu 1 luna de pauza.

Continutul plicului de Sinergin se poate dizolva in apa, lapte, ceai, sucuri de fructe sau iaurt, crema de branza, piureuri de fructe sau legume, supe, amestecand pana la dizolvarea pulberii.

La inceputul tratamentului cu Sinergin® pot aparea usoare crampe, balonare, senzatia de disconfort abdominal, efecte care dispar in cateva zile, dupa adaptarea intestinala individuala si dupa posibila ajustare a dozei zilnice, la recomandarea medicului dumneavoastra.

[tchsp id="2"]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop