Selectează o Pagină

Bifido Plus®

Compozitie

Un plic de Bifido Plus® contine 5g de inulina.

Inulina este un polizaharid al fructozei si apartine clasei de carbohidrati cunoscuta sub denumirea de fructani (inulina din produsul Bifido Plus este un extras standardizat din radacina de cicoare, cu potential terapeutic controlat).

Mecanism de actiune

Printr-un mecanism fiziologic, Bifido Plus® hraneste selectiv flora saprofita endogena specifica fiecarui individ, imbunatatind astfel metabolismul colonic si calitatea mucoasei colonice.

De asemenea, are potentialul de a impiedica proliferarea bacteriilor patogene si contribuie la realizarea unei bariere impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni, avand potentialul de a stimula imunitatea atat la nivel local, cat si la nivelul intregului organism.

Recomandare

Inulina din cicoare contribuie la functionarea normala a intestinului prin cresterea frecventei scaunelor.

Unele studii au aratat ca administrarea corespunzatoare de fibre solubile are un rol benefic in:

– sindromul de intestin iritabil

– profilaxia infectiilor gastro-intestinale

– colita de iradiere

– entropatia glutenica

– sindromul de malabsorbtie

Mod de administrare

Bifido Plus® se poate administra, la recomandarea medicului dumneavoastra, in completarea schemei de tratament cu Levurin® sau Probicol IBS®:

– 1 plic/zi, 3 luni consecutive, tratamentul se poate continua alternand 1 luna de administrare cu 1 luna de pauza;

Continutul plicului de Bifido Plus® se poate dizolva in apa, lapte, ceai, sucuri de fructe sau iaurt, crema de branza, piureuri de fructe sau legume, supe, amestecand pana la dizolvarea pulberii.

La inceputul tratamentului cu Bifido Plus® pot aparea usoare crampe, balonare, senzatia de disconfort abdominal, efecte care dispar in cateva zile, dupa adaptarea intestinala individuala si dupa posibila ajustare a dozei zilnice, la recomandarea medicului dumneavoastra.

[tchsp id="2"]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop