Selectează o Pagină

Bifido Baby®

Compozitie

Un plic cu pulbere orala Bifido Baby® contine 4 g de inulina imbogatita cu oligofructoza, o molecula unica (lant molecular obtinut prin hidroliza partiala enzimatica).

Mecanism de actiune

Inulina din cicoare contribuie la functionarea normala a intestinului prin cresterea frecventei scaunelor.

Inulina imbogatita cu oligofructoza este o formula speciala care actioneaza pe toata lungimea colonului si hraneste selectiv flora saprofita endogena cu potential in imbunatatirea metabolismului colonic si a calitatii mucoasei colonice.

De asemenea, are potentialul de a impiedica proliferarea bacteriilor patogene care determina aparitia dezechilibrelor si in timp a patologiei grave gastrointestinale (boli inflamatorii intestinale, cancer colorectal etc) si contribuie la realizarea unei bariere impotriva colonizarii cu bacterii si alte tipuri de germeni patogeni, avand potentialul de a stimula imunitatea atat la nivel local, cat si la nivelul intregului organism.

Recomandare

Reglarea tranzitului intestinal (constipatie, colici intestinale, balonare);

Unele studii au aratat ca fibrele solubile au rol benefic in:

– modularea sistemului imunitar al sugarului (reducerea riscului de aparitie a dermatitei atopice, urticariei alergice, infectiilor recurente);

– reducerea aportului energetic in obezitate si supraponderabilitate;

– cresterea absorbtiei pasive de microelemente la nivelul colonului (Ca, Mg, Fe) si cresterea densitatii minerale osoase).

Mod de administrare

Bifido Baby® se poate administra din prima zi de viata a copilului, la recomandarea medicului:

– 1-2 plicuri/zi, 3 luni consecutive, tratamentul se poate continua alternand 1 luna de administrare cu 1 luna de pauza;

Continutul plicului de Bifido Baby® se poate dizolva in apa, lapte, ceai, sucuri de fructe sau iaurt, crema de branza, piureuri de fructe sau legume, supe, amestecand pana la dizolvarea pulberii.

La inceputul tratamentului cu Bifido Baby® pot aparea usoare crampe, balonare, senzatia de disconfort abdominal, efecte care dispar in cateva zile, dupa adaptarea intestinala individuala si dupa posibila ajustare a dozei zilnice, la recomandarea medicului dumneavoastra.

[tchsp id="2"]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop