Selectează o Pagină

ATOPRIN®

Compozitie

1 capsulă ATOPRIN® conține (minim) 2×109 UFC Lactobacillus paracasei LP-33, Lactobacillus paracasei GMNL-133 și 5mcg (200UI) vitamina D3.

Mecanism de actiune

Microbiota intestinală interacționează cu sistemul imun local GALT și modulează răspunsul imun. Sistemul imun de tip GALT este un țesutul limfoid asociat tractului gastrointestinal și reprezintă aprox 70% din sistemul imun;

Rinita alergică apare ca urmare a rezultatului dintre răspunsul imun mediat IgE și o rețea complexă de celule, mediatori și cytokine. IgE este implicat în inflamația alergică declanșată de un dezechilibru între celulele Th1 și Th2 ale imunității.

Studiile clinice au arătat că Lactobacillus paracasei LP-33 și Lactobacillus paracasei GMNL-133 sunt tulpini probiotice patentate si comensale, selectate pentru îmbunătățirea răspunsului imun în alergii prin stimularea răspunsului imun Th1 și reducerea sintezei IgE.

Recomandare

Datele din literatura de specialitate susțin eficiența tulpinilor de Lactobacillus paracasei LP-33 și Lactobacillus paracasei GMNL-133 în:

– echilibrarea sistemului imun alergic;

– reducerea simptomatologiei din rinita alergică;

– adjuvant în rinita sezonieră;

– îmbunătațirea calității vieții pacienților cu rinită alergică.

Mod de administrare

ATOPRIN® se poate administra pe cale orală adulților și copiilor mai mari de 5 ani, minimum 1 capsulă pe zi, în functie de recomandarea medicului dumneavoastră.

[tchsp id="2"]

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop