Despre noi

Noi, cei de la Innergy, stim ca exista o legatura stransa intre aparitia dezechilibrelor gastrointestinale, imunitare si metabolice, a afectiunilor inflamatorii si a alergiilor,  alimentatie si factorii de mediu la care fiecare dintre noi este supus. De aceea, inca din 2009, producem si comercializam solutii medicale inovatoare, menite sa contribuie la cresterea calitatii vietii, prevenind, ameliorand si tratand afectiunile si dezechilibrele cauzate de stres si de stilul de viata modern, crescand eficienta tratamentelor si minimizand efectele secundare nedorite asupra sanatatii pacientilor.

Valorile INNERGY

☆ Punem un mare pret pe cercetare, cream si comercializam produse a caror eficienta este dovedita si sustinuta stiintific.

☆ Inovam responsabil, promovam abordari noi si ne dedicam eforturile educarii pacientilor, pentru a ne asigura ca fiecare dintre ei are acces atat la informatii, cat si la produse de ultima generatie. Facem toate acestea cu pasiune, motivati de dorinta de a crea o lume mai buna, mai sanatoasa.

☆ Stim ca fiecare pacient este diferit si ca merita ingrijire corespunzatoare, adecvata nevoilor sale. De aceea, credem cu tarie in colaborarea cu cadrele medicale si cu cele farmaceutice, singurele care pot recomanda corect terapiile Innergy, in functie de istoricul medical si de simptomele fiecarui pacient.

☆ Avem increderea in calitatea produselor noastre si ne asiguram intotdeauna ca echipa noastra respecta standarde inalte de etica, integritate si onestitate.